Dentista_logo_v2

Ben je een net afgestudeerde tandarts of heb je al een paar jaar ervaring?

Het maakt niet uit waar in de wereld jij je diploma hebt gehaald, als je getalenteerd en vriendelijk bent, en zin hebt om in Nederland aan de slag te gaan, ligt er een prachtige toekomst voor je bij Dentista

Ben je een net afgestudeerde tandarts of heb je al een paar jaar ervaring?

Het maakt niet uit waar in de wereld jij je diploma hebt gehaald, als je getalenteerd en vriendelijk bent, en zin hebt om in Nederland aan de slag te gaan, ligt er een prachtige toekomst voor je bij Dentista.

Over de praktijk

Dentista is opgericht door twee doorgewinterde tandartsen. Ze zagen het groeiend tekort aan goed opgeleide tandartsen in Nederland. Ze zagen tandartspraktijken die lijken op winstmachines waar vooral aandeelhouders rijk van worden. Ze zagen praktijken waar tandartsen elkaar beconcurreren in plaats van samenwerken en waar nieuwe tandartsen nauwelijks kans krijgen zich te ontwikkelen omdat senior collega’s zich niet of nauwelijks met ze bemoeien. Omdat ze allebei houden van hun vak en hun kennis en ervaring graag delen, besloten ze -samen met zakenpartner Derk- Dentista op te richten. Dentista doet het anders: bij ons voert teamwork de boventoon, is er volop ruimte voor professionele ontwikkeling en -niet onbelangrijk- we hebben een stuk beter verdienmodel.

Zo werkt het bij Dentista

  • Je komt in een state-of-the art praktijk: met het nieuwste van het nieuwste aan gereedschap, luchtreiniging en sterilisatie.
  • Jonge tandartsen krijgen een mentor: een doorgewinterde Nederlandse tandarts.
  • We werken echt als team, dus krijgen onze tandartsen allemaal een vast winstpercentage.
  • We vinden het leuk als je blijft, dus bieden ook de kans om aandeelhouder te worden.
Tandartsenpraktijk Amsterdam de Pijp

Klinkt goed hè?

Dus als jij een tandartsdiploma van een Europese of Zuid-Amerikaanse universiteit hebt, net afgestudeerd bent, of misschien zelfs al een tijdje ervaring hebt én je wilt bij de mooiste praktijk van Amsterdam aan de slag, dan willen we je graag ontmoeten.

Stuur een mail met je CV naar info@dentista.nl